torsdag 2. februar 2012

Ødelagt bryllupsalbum - what to do??????

Høsten 2011 flyttet vi endelig inn i vårt eget hus ute på landet. Vi pakket, ryddet og vasket til den store gullmedalje, og var HELT sikre på at denne gangen skulle flyttinga gå fint uten de store ødeleggelsene. Vi hadde nemlig tenkt på ALT som kunne gå galt. Vi har jo flyttet noen ganger tidligere, så dette skulle gå fint.

Men......

det ble plutselig regnvær.....

Vi hadde selvfølgelig lånt en skaphenger fra jobben som skulle være vanntett.........

Men var den vanntett???

NEI!

Hva ble ødelagt?

Jo, Margit Sandemos Sagaen om Isfolket i innbundet versjon ble veldig våte, men jeg greide å tørke bøkene såppas at det fint går ann å lese dem, puh.

Så var det dette store, feite dråget av et bryllupsalbum som jeg hadde brukt mye tid og penger på å få ferdig. Det stod ikke til å redde!!!! Her nyttet det ikke å tørke sidene fordi vannet hadde kommet seg innimellom plastsidene. Nesten ALLE sidene!!! Bilder og pynt i en eneste stor grågrønn saus........sukk......

Så hva gjør man nå?

begynner på nytt?

Bestiller Fotobok fra Eurofoto? Jeg har selvfølgelig bildene lagret på CD, og gudsjelov for det.Bildene er fra noen av sidene i det ødelagte albumet......

Hva er så lærdommen av denne historien? PAKK INN SCRAPPEALBUM I VANNTETTE SØPPELSEKKER NÅR DE SKAL FLYTTES PÅ!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Hei Gunhild!

  Vi synes det var trist å høre at bryllupsalbumet ditt var blitt ødelagt. Vi på Eurofoto ønsker at du skal få ta vare på dine minner fra bryllupsdagen på en best mulig måte. Vi ønsker derfor å gi deg muligheten til å lage en EUROFOTObok eller en CEWE FOTOBOK kostnadsfritt. Ta direkte kontakt med vår markedsavdeling så vil du få tildelt en verdisjekk.

  Håper i hvert fall at dette er et plaster på såret, og vi er glade for å høre at du er en fornøyd Eurofoto-kunde.

  Mvh
  Anita og Inger Lise - Eurofoto markedsavdeling

  SvarSlett
 2. åneiåneiiiiiiiiiiii :-( det er jo HELT tragisk, tro meg, jeg veit jo hvor mye som ligger bak et slikt album........ Men så blir man jo glad når man leser slike kommentarer som den over her ;-D SÅ FLOTT!!!!!!!!!!!

  Ingrid

  SvarSlett
 3. Huff og Huff! Så trist å få ødelagt akkurat DET albumet da!! ;(
  Hipp hurra for Eurofoto -Flott gjort!

  SvarSlett