søndag 27. februar 2011

Kunsnerisk frihet


Magnolia-hunden bare MÅTTE få litt glitter på sløyfa og blomsten sin, selv om dette er et herre-kort..... Kunstnerisk frihet er en flott ting :)

tirsdag 15. februar 2011

Ringer og papp - håper mottaker får fnatt

Jeg fikk i oppdrag å lage et kort til en kollega som slutter hos oss. Kortet er laget i papp og bundet sammen med ringer. Jeg glemte å ta bilde av prosjektet før jeg tok det med på jobb, så da ble nødløsningen å ta bilder med mobilkameraet. Bedre enn ingenting, selv om jeg er litt usikker......


Det meste av energien gikk med til å finne noe manne-aktig papir, desuten har jeg greid å holde meg unna både blomster, blonder og glitter.


Inni kortet må det skrives noe lurt, men her har jeg tenkt å delegere oppgaven videre til noen som er kjappe i hodet.


Egentlig skulle baksida vært forside...eller...Hmmmm....

torsdag 10. februar 2011

Papirkunst fra sjefen

Jeg har akkurat oppdaget statistikk-funksjonen på bloggen, og det er med stor vanntro jeg leser at bloggen min hadde 106 visninger 9. februar! Dette er sjokkerende fakta, og for å feire dette tenkte jeg det var på tide å vise fram en litt annen type papirkunst som jeg fikk klistra opp på kontordøra mi i dag.

Her vil jeg påpeke diverse teknikker som datascrapping og tape på gul post-it lapp. Meget imponerende arbeid, og jeg kan til og med ane kunstnerens frustrerte følelser gjennom den beskrivende teksten på høyre side.

Kunstverket er som seg hør og bør utarbeidet i lunchpausa av en velmenende sjef, som har funnet det perfekte kallenavn på meg og min kollega: Beavis and Butt-Head. I følge sjefen er hovedårsaken til dette en til tider kneggende latter fra kontorene våre. Dette bør i utgangspunktet være en bekymringsverdig stempling av oss små arbeidsmaur, men jeg har fått skrevet svart på hvitt at mitt gode humør har en positiv innvirkning på arbeidsmiljøet i sin helhet.

Kunstverket skal uansett få henge på døra mi en god stund fremover :)

søndag 6. februar 2011

Eseløre-bøker

Her har jeg rasket til meg tre blå notatbøker med stive permer som jeg har dekorert med papir fra trendypaper. Bildet på boka til Inger er fra sagen vintage, de andre bildene er printet ut fra internett.